Samstag, 18. Februar 2012

Homofobi öldür(t)ür.

Homofobi öldürür. Bunu illa ki duymussunuzdur diye düsünüyorum. Peki ya öldürttügünü düsündünüz mü? Neden onca "Es Cinsel Cinayeti" oluyor?
Bir eski Woodstock fotografinda bir kadin protesto eden afisi tutmustu. "BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY" yani türkcesi "BARIS ICIN BOMBALAMAK, KIZLIGIN ICIN SIKISMEK GIBI". Bence bu cok anlamli bir yazi. Nefret dolu bir hayat. Bu mu istediginiz?

Sen O'nu es cinsel diye döv O seni es cinsellei dövüyorsun diye, O da O'nu seni es cinselleri dövdügün icin dövdügü icin dövsün. Kafaniz mi karisti? Bence iki ve hatta 5 kere okuyun bu cümleyi. Cok karisik degil mi? Dünya bu kadar karisik olmamali. Mesela söyle cok daha güzel olur du: O es cinsel, O degil. Beraber geziyorlar.
Cümle kurmasi ve anlamasi da cok daha kolay. Ama ülkemiz cok kavgaci. Birak ülke'yi, dünya cok kavgaci. Bunca savas neden ciksin? Tanri da neden izin veiyor bunlara?
Mazeretiniz Tanri veya Allah'iniz es cinsellige karsi.
1.Bu kac yil önce denilmis haberiniz var mi? Yil olmus 2012.
2. Tanri cogu seylere karsi. GÜYA! Seks, acik giyinmek, sacini acmak, calmak, öldürmek, dövmek her seye karsi. Ama her sey yapiliyor. Bir es cinsellige karsi diye kulak asiliyor. Hem diyelim ki öyle. Kötü bir sey es cinsellik. E o zaman öldürmeyin. Günah, Haram! Birakin Tanri versin cezasini.Size mi düsmüs?

Insanlara özgürlügü vermiyorsunuz, en azindan kimi sevdigine karismayin. Sevsin.

2 Kommentare:

  1. aynen katılıyorum.. benim de homofobik fobim var mesela ;}

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Keske O fobi herkeste olsa.=)
      Ama bu anlattigim kisiye gercekten cok üzülüyorum. Halkin gücü, ve cahilligi ortada..

      Löschen